postitas 2026-07-08
Screengrab T1 kaudu T1 VALORANT treeneripersonal avaldas täna täna avalduse abitreener Cody “Stunner” MacLeodi keelustamise kohta petmise eest tema PUBG-i karjääri jooksul.
"Tahtsime, et kõik mõistaksid, et oleme Cody ajaloost ja oleme täielikult teadlikud, sealhulgas keeld, mille ta sai PUBGi karjääri jooksul kahele eraldi kontole petude installimise eest," ütles T1 peatreener David Denis.
Sõnum @daviddenisnd ja @StunnerFPS. pic.twitter.com/Nz4HPhIlw0
— T1 (@ T1) 9. aprill 2021Stunner rääkis ka T1 videos, kirjeldades üksikasjalikult oma karjääri ja seda, kui palju keeld talle maksis.
Keelu ajal oli Stunner tuntud kui "Exko", ütles Magno "Pr0phie" Ramos, kes postitas PUBG espordimeeskonna eile õhtul Stunneri kohta tehtud otsuse.
Teeb minu töö ühe Valoranti PUBG-mängijana, et levitada teadlikkust, et @ T1 võttis uue abitreeneri @StunnerFPS üles sama kuti, kelle PUBG uuris ja järeldas, et tegelikult petmine on nüüd oma nime muutnudalates Exkost kuni StunnerFPS ? arvasin, et peaksite seda teadma. pic.twitter.com/GpHF9XzoRC
— Pr0phie (@ pr0phie) 8. aprill 2021T1 kuulutas Stunneri 8. aprillil oma VALORANT meeskonna uueks abitreeneriks - ja seejärel tekkis kaos vastustes tema teadaandele .
Meil on hea meel teatada, et @StunnerFPS on meie Valoranti meeskonna abitreener! pic.twitter.com/eSSrbOOAy8
— T1 (@ T1) 8. aprill 2021"'Suur analüütiline meel' Jah, tal oli suurepärane analüütiline meel, kui talle määrati PUBGis petmise keeld ja ta blokeeris kõik mängijad ning muudab oma nime igas mängus ja ratsutab end sündmuskohale, "ütles Zenith Esports PUBG mängija Jaden" Vegas "James teadaandele vastates.
"Sa ei saa lihtsalt PUBG-s petta ja siis mu nime muuta, mu mees," ütles endine PUBG-mängija ja praegune Luminosity VALORANT-i mängija Diondre "YaBoiDre" Bond.
Avalduses tunnistas Stunner süüd. "See on igavesti minu suurim kahetsus," ütles Stunner. "See lõi paljud minu võimalused ära ja see on OK.Päeva lõpus olen selles juhtumis osalemine ise süüdi. "
Denis kordas oma seisukohta ja ütles, et usub, et uimastaja on muutunud.
Veenduge kindlasti jälgige meid YouTube'is, et saada rohkem esportsuudiseid ja analüüse.